Oaza wellnessa u ožujku predstavlja uzbudljiv program za buđenje uma, duha i tijela @ Opatija

dan_otvorenih_vrata_parka_prirode_ucka_2016_ozujak_oaza_wellnessa_2

U manifestaciji sudjeluje petnaest wellness & spa centara, poliklinika i zdravstvenih institucija koji su pripremili posebne programe i pogodnosti, a Outdoor Dan u Parku prirode Učka će posjetiteljima omogućiti dan ispunjen aktivnostima i inovativno upoznavanje najveće kvarnerske planine.

Opatija – Spoj jedinstvene mješavine morske i planinske klime, izvrsnost u zdravstvenom turizmu te status kraljevskog lječilišta dug 128 godina omogućili su Opatiji poziciju jedne od ključnih wellness destinacija u regiji. Posebna prilika posjetiteljima za isprobavanje opatijske ponude pruža se u ožujku zahvaljujući cijelo mjesečnoj manifestaciji „Oaza wellnessa“, koja predstavlja suvremenu ponudu brojnih wellness & spa centara, tradicionalne, moderne i egzotične zdravstvene usluge, kao i brojne aktivnosti osmišljene s namjerom buđenja uma, duha i tijela nakon dugog „zimskog sna“.

oaza_wellness_ozujak_2016_opatija_1

U ovogodišnju manifestaciju „Ožujak – oaza wellnessa“ uključeno je petnaest wellness & spa centara, poliklinika i zdravstvenih institucija iz Opatije i Rijeke: Thalasso Wellness Centar, Spa & Beauty Laurus hotela Villa Kapetanović, Spa Navis Design hotela Navis, Studio za masažu i njegu tijela „Noa“, Poliklinika „Smile“, Poliklinika „Markušić“, Wellness oaza hotela Bristol by OHM Group, Royal Spa hotela Milenij, Wellness Oasis Grand hotela 4 opatijska cvijeta, Five Elements Remisens Premium hotela Ambasador, Wellness Oaza hotela Mozart i dentalna poliklinika Dr. Jelušić iz Opatije, Spa Wellness Akademija iz Lovrana te Udruga „Joga u svakodnevnom životu“ i Smile studio Kovačević Mikšić iz Rijeke, a svi su za posjetitelje pripremili posebne pogodnosti, popuste te promotivne aktivnosti.

U subotu 11. ožujka održat će se Dan otvorenih vrata zdravlja i wellnessa u Villi Angiolini, uz stručna predavanja o svjetskim wellness trendovima, suvremenim tretmanima i tehnikama, ali i aktivni programi poput sportske rekreacije i šetnji lungomarem.

Tjedan dana kasnije, u subotu 18. ožujka, održat će se lani odlično prihvaćen Outdoor dan u Parku prirode Učka. Opatijska turistička zajednica u suradnji JU „Park Prirode Učka“, Klubom za sportsku rekreaciju „Gorovo“ i Planinarskim društvom „Opatija“, predstavit će uzbudljivi koloplet iskustava i doživljaja koje nudi najviša kvarnerska planina svima koji se odvaže kročiti na njene padine. Uz planinarski uspon na Učku iz Opatije, istraživanje staza i poznatih atrakcija poput fontane Voda Josipa II. i čudesne Vele drage te trekkinga uz stručnu pratnju, posebnost ovog događanja bit će i dvosatna ruta upoznavanja Učke električnim biciklima. Svi programi su potpuno besplatni, uz osiguran prijevoz za goste smještene u opatijskim hotelima i privatnom smještaju, kao i povratak s Učke za sudionike pohoda uz obaveznu prethodnu najavu na broj telefona TIC-a TZG Opatija (051 271 310) do 14. ožujka.

– Ideja ove manifestacije temeljena je na dugoj povijesti Opatije kao lječilišne destinacije, i suvremenim dostignućima zdravstvenih ustanova i wellness centara kao nadogradnji te stoljetne tradicije, vezane uz 4. ožujak 1889. godine kada je Opatija proglašena službenim kraljevskim klimatskim lječilištem, naglasila je direktorica Turističke zajednice grada Opatija Suzi Petričić.

Više informacija možete saznati na ovom linku

ozujak oaza wellnessa banner

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!