Oaza wellnessa u ožujku predstavlja uzbudljiv program za buđenje uma, duha i tijela @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Istodobno, na terasi hotela Kvarner održat će se aktivni programi u kojima će sudjelovati više od 100 sudionika. Detalje programa provjerite u nastavku teksta.

Opatija – U sklopu manifestacije Ožujak oaza wellnessa, u subotu 19. ožujka od 10 do 13 sati održat će se bogat program Dana otvorenih vrata zdravlja i wellnessa u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija.

Na Sajmu zdravlja i wellnessa u Villi Angiolini predstavit će se wellness centri i klinike iz Opatije, Rijeke i Lovrana, koji su za sve posjetitelje pripremili posebne pogodnosti, popuste te promotivne aktivnosti, a od 11 sati započinju stručna predavanja o svjetskim wellness trendovima, suvremenim tretmanima i tehnikama.

Istodobno, na terasi hotela Kvarner održat će se aktivni programi u kojima će sudjelovati više od 100 sudionika prema slijedećem rasporedu:

10:00 – 10:45 h sportska rekreacija za umirovljenike, KŠR Gorovo Opatija
10:45 – 12:00 h start aktivne šetnje Lungomare, KŠR Gorovo Opatija
10:00 – 11:00 h insanity – aerobni trening visokog intenziteta, Insanity Rijeka by Vedran
11:00 – 13:00 h zumba – Društvo sportske rekreacije Zumba, Chikaz Rijeka i Udruga za promicanje zdravog života “Spiritus Movens.

Podsjetimo, prošle subote u sklopu manifestacije Ožujak oaza wellnessa u Opatiji održan je Dan otvorenih vrata PP Učka u čije se programe uključilo se više od 200 sudionika. Dan otvorenih vrata zdravlja i wellnessa popratit će studijska grupa novinara iz Italije specijaliziranih za wellness i zdravlje, koji su najavili da će se uključiti u aktivnu šetnju lungomare. Više informacija na www.visitOpatija.com

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!