Obavijest o privremenoj regulaciji prometa @ Opatija

Od srijede 20.lipnja 2012. do subote 23.lipnja 2012. svakog dana će se u vremenu od 19.00 sati do 01.00 sat Ulica Maršala Tita na dionici od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do raskrižja sa Trgom V. Gortana, stavljati u režim jednosmjernog prometovanja.

Opatija – Zbog manifestacija (mjuzikl ”Guslač na krovu“ zatim Opatijski dani vatrometa, te Melodije Istre i Kvarnera) koje će se održati u nekoliko narednih dana, iz grada Opatije javljaju novi prometni režim.

Od srijede 20. lipnja 2012. do subote 23.lipnja 2012. svakog dana će se u vremenu od 19.00 sati do 01.00 sat Ulica Maršala Tita na dionici od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do raskrižja sa Trgom V. Gortana, stavljati u režim jednosmjernog prometovanja, na način da se vozi desnom prometnom trakom u smjeru vožnje zapad (prema Lovranu), dok bi lijeva prometna traka Ulice M.Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulice F.Peršića do hotela Imperijal služila za uzdužno parkiranje osobnih vozila.

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno – premjestiti ”paukom”. Promet gradskih autobusa odvijati će se za to vrijeme po Novoj cesti.

Linije Autotroleja prometuju ovim rasporedom:
– Linija 32 prometuje Novom Cestom,
– Linije 33, 34 i 37 trasom : Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova Cesta i dalje redovitom trasom.

Linije City busa prometuju ovim rasporedom:
-Liburnija: Mihotići – Pobr i- Billa – Tošina –Volosko – Lipovica – Ulica M.Laginje – Nova Cesta – Slatina – Nova Cesta – Kosovo (groblje) i dalje redovitom trasom.

-Veprinac: Zatka – Poljanje – Ičići – Punta Kolova – Slatina – Vrutki Billa- Tošina – Pavlovac – Lipovica – Ulica M.Laginje – Nova Cesta -Slatina i dalje redovitom trasom u pravcu Veprinca.

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Oliver Kurti

error: Content is protected !!