Obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja Dječjeg karnevalskog korza 2019.

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

Opatija – Zbog održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2019.” u nedjelju, 17. veljače, od 12 do 16 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica M. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb). Istodobno Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima. Linije 32 prometuje Novom cestom, Linije 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom.

Ujedno se dana, 17. veljače, od 8 do 16 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F Peršića , do Slatine (ex hotel Zagreb). Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

error: Content is protected !!