Obavijest o provedbi deratizacije @ Kršan

deratizacija_kršan

Za vrijeme trajanja deratizacije sve domaće životinje trebaju biti zatvorene, a djeca pod nadzorom dok se izloženi mamci ne smiju dirati.

Kršan – Na području općine Kršan, u periodu od 16. do 23. listopada, provest će se akcija preventivne sustavne deratizacije (trovanja glodavaca ). U tom periodu tretirat će se javne površine, zajednički dijelovi stambenih zgrada, kao i ostala mjesta na kojima postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavaca.

-Mole se građani da očiste zajedničke dijelove zgrada, drvarnice, tavane i ostala spremišta od otpada te da stručnim ekipama izvođača omoguće pristup u prostorije i da ukažu na eventualna žarišta, i tako pridonesu uspjehu akcije. Za vrijeme trajanja deratizacije sve domaće životinje trebaju biti zatvorene, a djeca pod nadzorom dok se izloženi mamci ne smiju dirati. U slučaju eventualnog trovanja pomoć treba potražiti u najbližoj zdravstvenoj organizaciji (protuotrov: vitamin K), istaknuto je na službenim stranicama općine Kršan.

Ovim putem pozivaju se svi građani da se u cijelosti pridržavaju uputa, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost sami, odnosno roditelji za djecu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Eko servisu Matić iz Pazina na broj telefona 052 62 45 71.

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!