Obavijest o regulaciji prometa @ Opatija

opatija_cesta-sm…lijeva prometna traka Ulice M.Tita od raskrižja s ulicom dr. M. Laginje i ul. F.Peršića do Hotela Imperijal služila za uzdužno parkiranje osobnih vozila…
…u nastavku teksta pročitajte sve vezano uz regulaciju prometa, te raspored vožnji gradskih autobusa…

Opatija – Iz Grada Opatije medijima je dostavljena obavijest o regulaciji prometa povodom organizacije dočeka Nove godine, u subotu 31.prosinca 2011. godine od 07.00 sati, do nedjelje 01.siječnja 2012. u 07.00 sati za sav promet bit će zatvorena ulica V.C.Emina i ujedno se u tom vremenu zabranjuje parkiranje vozila na prostoru Zerta.
U subotu 31.prosinca 2011.godine u 19.00 sati Ulica Maršala Tita na dionici od raskrižja s ulicom dr. M. Laginje i ulicom F.Peršića do raskrižja s Trgom V.Gortana stavlja se u režim jednosmjernog prometovanja do nedjelje 01. siječnja 2012. godine u 07.00 sati, na način da se vozi desnom prometnom trakom za smjer vožnje zapad (prema Lovranu), dok bi lijeva prometna traka Ulice M.Tita od raskrižja s ulicom dr. M. Laginje i ul. F.Peršića do Hotela Imperijal služila za uzdužno parkiranje osobnih vozila od subote 31.prosinca 2011.godine u 19.00 sati do nedjelje 01.siječnja 2012.godine u 06.00 sati.
Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti ”paukom”.
Promet gradskih autobusa odvijati će se za to vrijeme po Novoj cesti.
Linije Autotroleja prometuju:
– linija 32 prometuje Novom cestom,
– linije 33, 34 i 37 trasom : Trg Vladimira Gortana – Ul. Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom.
Linije City busa prometuju:
– Liburnija: Mihotići – Pobri- Billa – Tošina –Volosko-Lipovica- Ulica M.Laginje – Nova cesta -Slatina – Nova cesta – Kosovo ( groblje ) i dalje redovitom trasom.
– Veprinac: Zatka- Poljane- Ičići- Punta Kolova – Slatina – Vrutki Billa- Tošina – Pavlovac – Lipovica – Ulica M.Laginje – Nova cesta -Slatina i dalje redovitom trasom u pravcu Veprinca.
N. Cvjetović Liburnija.net