Obilježavanje 50. Godišnjice otvorenja planinarskog doma ”Poklon“

Planinarski dom Poklon...

Planinarski dom Poklon…

Zainteresirani sudionici mogu doći besplatnim autobusom organiziranim posebno za ovu priliku, koji polazi iz Opatije sa Slatine u 8 sati, a s Poklona se vraća u Opatiju u 17 sati.

Poklon – Planinarsko društvo ”Opatija“ poziva sve planinare i zaljubljenike u Učku te članove i prijatelje Društva da im se u što većem broju pridruže u subotu 12. rujna na obilježavanju 50. obljetnice otvorenja Planinarskog doma ”Poklon“.

Okupljanje svih sudionika predviđeno je u 9 sati na parkiralištu kod Doma, a u 9,30 sati započet će program pozdravnim govorima i predstavljanjem rada Doma kroz posljednjih 50 godina. Sudionici se mogu potom uključiti u jednu od triju organiziranih planinarskih tura s početkom u 10,30 sati: Poklon – Vojak – Poklon, Poklon – Slap Banina – Poklon ili Poklon – Crkveni vrh – Poklon. Izrađen je i prigodni dnevnik koji će se moći ovjeriti posebnim prigodnim pečatom i žigovima s pojedinih tura. Po završetku planinarskih tura bit će organiziran ručak za sve sudionike ispred Planinarskog doma ”Poklon“ u 13 sati. Zainteresirani sudionici mogu doći besplatnim autobusom organiziranim posebno za ovu priliku, koji polazi iz Opatije sa Slatine u 8 sati, a s Poklona se vraća u Opatiju u 17 sati.

I. Eterović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net