Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Sveta misa zadušnica za poginule i preminule hrvatske branitelje služit će se sutra 4. kolovoza 2020. u 19 sati u Župnoj crkvi sv. Ane u Voloskom.

Opatija – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, kao i 25.- ta obljetnica Vojno-redarstvene operacije Oluja, u Opatiji će se ove godine obilježiti u skladu s epidemiološkim mjerama. Tako će izostati već tradicionalni mimod središtem grada na sam državni praznik u kojem redovito sudjeluju predstavnic Zastavnog voda i brojnih udruga iz Domovinskog rata te predstavnici javnog života, udruga i brojni građani.

Polaganje vijenaca i paljenje svijeća održat će se sutra 4. kolovoza  s početkom u 8 sati u Luci Opatija gdje će vijenac biti položen u more, a nakon toga i na svim opatijskim spomen obilježjima poginulim braniteljima Domovinskog rata te na grobovima branitelja na grobljima u Opatiji, Voloskom, Klani, Lovranu i Poljanama.

U izaslanstvu Grada Opatije bit će gradonačelnik Ivo Dujmić sa suradnicima, a program obilježavanja važne obljetnice organizirala je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Opatija.

Sveta misa zadušnica za poginule i preminule hrvatske branitelje služit će se sutra 4. kolovoza  u 19 sati u Župnoj crkvi sv. Ane u Voloskom.

error: Content is protected !!