[FOTO] Obilježavanje Noći kazališta – Nakon sinoćnje „Casabiance“, večeras ne propustite stand up ‘Zabezeknut’ Vlatka Štampara

– Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza. Ulaznica je još jako malo, zato požurite, poručili su iz Festivala Opatija.

Opatija – Nakon jučerašnjeg izuzetnog nastupa popularnog dua Irene Grdinić i Maria Lipovšeka Battifiace, koji su s predstavom Casabianca oduševili i do suza nasmijali publiku u rasprodanom opatijskom centru Gervais, večeras nastavljamo u sličnom tonu.

– Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim, ovim riječima jedan od najboljih domaćih komičara Vlatko Štampar vas poziva na stand up komediju koja se održava danas (20.11., subota), s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

– Najbolji lijek je smijeh, zato dođite i nasmijte se do suza. Ulaznica je još jako malo, zato požurite, poručili su iz Festivala Opatija.

Ulaznicu po cijeni od 80 kuna možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je od 19 sati. Ulaz na program moguć je uz covid potvrdu.

Irena Grdinić I Mario Lipovšek Battifiaca Predstavom Casabianca Oduševili I Do Suza Nasmijali Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank