Objavljen je Javni poziv za pokroviteljstva i sponzorstva Gradskog vijeća u 2021. godini

– U obzir se neće razmatrati projekti , odnosno programi koji su po bilo kojem osnovu dobili sredstva Grada Opatije u iznosu većem od 3.000,00 kuna za tekuću godinu, poručili su iz grada Opatije.

Opatija – Na službenim stranicama grada Opatije objavljen je Javni poziv za pokroviteljstva i sponzorstva Gradskog vijeća u 2021. godini.

– Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava (projekata i programa) za financiranje/sufinanciranje pokroviteljstva i sponzorstva Gradskog vijeća u 2021. godini. Prijave se podnose za sljedeća područja odgoj i obrazovanje, mladih i/ili za mlade, kultura, sport, zdravlje, zdravi grad, humanitarni i socijalni programi, zatim tehničku kulturu i znanost. Prijave se podnose do 10.000,00 kn i do 20.000,00 kn.

Kriteriji i prioriteti temeljem kojih će se utvrđivati prednost prijavljenog projekta/programa su usmjerenost prema podizanju kvalitete života korisnika s područja Grada Opatije i njihova uključenost, zatim novi programi i projekti, novi modeli i ideje za rješavanje postojećih problema, uključivanje volontera (naročito s područja Grada Opatije) te suradnja s drugim udrugama i partnerima s područja Grada Opatije. Zatim uspješnost u dosadašnjoj provedbi programa/projekata iz područja društvenih djelatnosti financiranih od Grada Opatije (npr. broj posjetitelja, broj korisnika, medijska popraćenost, itd.) te promocija Opatije i Liburnije. Neće se razmatrati projekti , odnosno programi koji su po bilo kojem osnovu dobili sredstva Grada Opatije u iznosu većem od 3.000,00 kuna za tekuću godinu, poručili su iz grada Opatije.

error: Content is protected !!