Objavljen neslužbeni program Liburnicona

kay_lib_sm…opatijski SF & Fantasy festival odražva se u petak i subotu, 19. i 20. kolovoza, u opatijskoj osnovnoj školi…
…neslužbeni program događanja potražite na službenim stranicama

Opatija – Dva dana opatijskog SF & Fantasy festivala Liburnicon napokon su dobila i svoju formu, jer na službenim stranicama manifestacije objavljena je prva verzija neslužbenog programa ovogodišnjeg izdanja.
Iako organizatori najavljuju da će se ona s vremenom (vjerojatno) mijenjati, ipak je dobro ”baciti oko” na mješavinu igara, predavanja, radionica i talk-showova, pa izabrati nešto po svome ukusu.
Program se, naravno, zasniva na centralnim događajima koje predstavljaju glavni gosti ovogodišnjeg Liburnicona – fantasy autor G. G. Kay, ekonomist Slavko Kulić te dugogodišnji voditelj programa, novinar Krešimir Mišak. Upravo Mišakovim tradocionalnim talk-showom otvorit će se večernji program u petak, 19. kolovoza, točno u 19 sati. Tema je ”Copyright”, a gosti Zoran Žmirić i Zoran Krušvar. Profesor Slavko Kulić istog će dana, u 20 sati, održati svoje predavanje na temu Ljudskost i očovječenje, nakon čega će se u noćnim satima svi sudionici moći prepustiti hedonističkom zovu igara i kvizova.
U subotu, oko 20 sati, održat će se razgovor s književnikom Guy Gavriel Kayem, kojeg će voditi Neven Antičević. Kay će predstaviti svoju knjigu Ysabel, nakon koje će odraditi i par rundi potpisivanja primjeraka. Treba napomenuti da su ove godine liburnikonovci uveli i zanimljivu nagradnjaču za sve Kayjeve fanove – treba smisliti najoriginalnije pitanje za počasnog gosta Liburnicona Guy Gavriel Kaya. Najbolje pitanje izabrat će sam Kay, a njegov autor zaslužit će nagradu izdavača Algoritma.
Svoja pitanja s imenom, prezimenom i adresom, pošaljite na e-mail adresu: udruga@kulturnifront.hr, najkasnije do 18. kolovoza.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO: Snima se trailer za Liburnicon
Slavni Guy Gavriel Kay na Liburniconu @ Opatija
FOTO: U divljaka luk i strijela @ Učka

error: Content is protected !!