Objavljen poster za Opatija Fight Night 6

opatija_fight_night_2015 (1)

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu mečeva našlo se zasad devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja.

opatija_fight_night_2015 (2)

Opatija – Brojni ljubitelji borilačkih sportova krajem listopada napokon će ponovno moći uživati u jednom spektaklu zahvaljujući Opatija Fight Nightu 6 u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu mečeva našlo se zasad devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja, što će zasigurno privući veliku pažnju brojnih fanova MMA i K1 mečeva.

Ovog utorka objavljena je i prva verzija postera za event, a tom je prilikom otkriveno i kako će pretprodaja ulaznica započeti 07. listopada, o čemu će uskoro biti objavljene detaljnije informacije. Prošle godine dvorane je bila potpuno ispunjena, pa iz OFC-a vjeruju kako će i ovog puta biti iznimno veliki interes gledatelja za nastupima vrhunskih boraca u Opatiji.

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!