Objavljen vozni red City busa i popis postaja @ Opatija

– Vozač će na zadanoj prometnoj trasi određenoj voznim redom stati na svim predviđenim stajalištima za autobus i CITY BUS na kojima bude bilo putnika koji čekaju na ukrcaj ili se žele iskrcati za što se mole putnici da pravovremeno upitaju vozača, stoji u obavijesti.

Opatija – Zbog interesa građana na službenim stranicama grada Opatije obavljen je vozni red City busa s upisanim postajama.

– Polazna stanica CITY BUS-a je na Slatini, u vremenskim intervalima od 45 min, a jedna kružna vožnja CITY BUS-om traje oko 35 min. Osim u slučaju kada je dulje vrijeme između vožnji potrebno radi odmora vozača sukladno relevantnim pozitivnim propisima. Vrijeme vožnje može neznatno varirati obzirom na atmosferske prilike, gustoću prometa, semafore. Prolazna vremena stanica su informativna budući mogu varirati za nekoliko minuta zbog blizine pojedinih stanica, brzine vožnje te stanja u prometu. CITY BUS će na zadanoj prometnoj trasi određenoj voznim redom stati na svim predviđenim stajalištima za autobus i CITY BUS na kojima bude bilo  putnika koji čekaju na ukrcaj ili se žele iskrcati za što se mole putnici da pravovremeno upitaju vozača, stoji u obavijesti.

error: Content is protected !!