Objavljeni rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za 2020./2021. predškolsku godinu

Na listama su također naznačeni planirani datumi dolaska djece u vrtić u rujnu kako bi se prilagodba mogla odvijati postepeno i na što adekvatniji način za dijete.

Opatija – Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2020./2021 nedavno su objavljeni. Liste djece možete pronaći u dokumentima ispod teksta, svoje dijete roditelji mogu identificirati na listi putem šifre koja je dobivena prilikom predaje dokumentacije.

– Na listama su također naznačeni planirani datumi dolaska djece u vrtić u rujnu kako bi se prilagodba mogla odvijati postepeno i na što adekvatniji način za dijete. Ako neki roditelji nisu u mogućnosti krenuti u vrtić s planiranim datumom dolaska koji je naznačen na listi, molimo da se jave na broj telefona 569 462 ili broj mobitela 099 569 52 47 (Gorana Mišćenić, stručna suradnica psihologinja), kako bismo dogovorili drugi mogući termin. Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i o mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407. Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima, stoji u objavi koju u cijelosti možete pogledati OVDJE.

Rezultati upisa u Vrtić OPATIJA
Rezultati upisa u Vrtić VOLOSKO
Rezultati upisa u Vrtić IČIĆI
Rezultati upisa u Vrtić VEPRINAC
Rezultati upisa u Vrtić LOVRAN

error: Content is protected !!