[FOTO] Obogatite ponudu svojih ugostiteljskih objekata ukusnim Moderato slasticama!

[FOTO] Obogatite ponudu svojih ugostiteljskih objekata ukusnim Moderato slasticama!

La Belle Vie

Schwarzwald

Ukusne monoporcije, torte, pansionski deserti i praline dio su ponude Moderato slastica, vrhunskih deserata koji će odlično upotpuniti ponudu vaših ugostiteljskih objekata. Široka paleta od preko 70 proizvoda vašim će gostima omogućiti uživanje u jedinstvenom okusu ručno rađenih slastica.

Moderato slastice njeguju dugogodišnju tradiciju koja se temelji na posvećenosti te neprestanoj želji za rastom. Uz vlastitu proizvodnju, Moderato slastice vrše direktnu distribuciju svojim klijentima, i to trenutno za 140 kupaca diljem Hrvatske, od Šibenika preko cijele Dalmacije, Zagreba i Istre.

Praline

– Sjedište nam je u Šibeniku, a naša priča započela je prije deset godina. Prvih šest godina proizvodili smo slastice isključivo za vlastite potrebe, a posljednje četiri proširili smo proizvodne kapacitete i za druge HoReCa objekte. Kako smo i mi imali iste izazove u samim početcima, razumijemo potrebe naših kupaca, od potrebe za adekvatnom opremom, slastičarima te kontinuiranom edukacijom osoblja. Sve to zahtijeva puno truda, rada i ulaganja i upravo zato osmislili smo program duboko smrznutih deserata za vaše ugostiteljske objekte. Na ovaj način riješili smo problem sezonalnosti s kojim se mnogi susreću, kažu iz Moderato slastica.

Pistachio

Široka paleta gotovih slastica zadovoljit će sve potrebe ponude vašeg objekta, bilo da je riječ o hotelima, restoranima ili drugim objektima. Proizvodi su prilagođeni novim zahtjevima tržišta, riječ je o duboko smrznutim slasticama koje su bazirane na tehnologiji šokiranja čime zadržavaju svoju izvornu svježinu.

– Kada govorimo o našim proizvodima, riječ je o visokokvalitetnim slasticama koje krase pomno birani sastojci, ručni rad, posvećenost svakom detalju izrade i finalnom izgledu. Uz to, imamo vlastiti sustav dostave te vršimo direktnu distribuciju našim kupcima. Zadovoljstvo klijenta naš je imperativ, a proširenje proizvodnih kapaciteta pružilo nam je mogućnost dugoročne suradnje sa svima koji prepoznaju naš proizvod i kvalitetu, poručuju iz Moderato slastica.

Više o Moderato slasticama možete doznati na službenoj web stranici.

Jagoda

DÉJÀ-VU

Golden escape

Apple Rouge

Dark Mint

error: Content is protected !!