Obrtnici pozvani da se uključe u program Adventa na Mrkatu koji će trajati čitavog prosinca @ Opatija

Objavljeno 11.11.2017.

…ilustracija…

Organizator programa je Udruženje obrtnika koje je pozvalo svoje članove iz čitave Liburnije da iskažu interes za sudjelovanje u programu Adventa ili zakupu prodajnih pozicija.

Opatija – Udruženje obrtnika Opatija, koje okuplja oko devet stotina članova iz Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage, uputilo je jučer javni poziv obrtnicima da se uključe u program Adventa na Mrkate 2017. godine.

Kako se ističe u informaciji koju potpisuje tajnik udruženja Dušan Mušćo, UO Opatija je sa Gradom Opatijom potpisao Sporazum o organizaciji Adventa na Mrkate, a kao izvoditelj programa odabran je obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti Wanda iz Opatije.

Prema rasporedu koji je proslijeđen obrtnicima, Advent na Mrkate trajat će od 2. do 31. prosinca i tematski biti podijeljen na tri cjeline – Slatki Mrkat do 10. prosinca, Zeleni Mrkat do 17. prosinca te Blagdanski mrkat u posljednja dva ovogodišnja tjedna. Između ostalog, najavljene su izložbe i promocije, a najatraktivniji dio programa su koncerti grupa Mayales i Elemental.

U poslanoj informaciji, obrtnike se poziva da „iskažu svoj eventualni interes za učestvovanje“, u programu ili kao zakupci prodajnih štandova i kućica.
– Za iskaz interesa i detaljne informacije s tim u vezi, direktno se obratite izvoditelju programa. Ako ste zainteresirani, odluku donesite što prije kako bi bili uvršteni. Za eventualne nejasnoće, možete se obratiti i uredu Udruženja obrtnika, naveo je Mušćo.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »