Obrtnicima Opatije i Viškova povoljniji uvjeti poslovanja s tvrtkom Adria oil

Aneksom Ugovora definiran je nastavak dugogodišnje suradnje, poboljšani već ionako dobri uvjeti nabavke goriva za obrtnike i članove njihovih obitelji Udruženja obrtnika.

Opatija – Prijateljska Udruženja obrtnika, Udruženje obrtnika Opatija i Udruženje obrtnika Viškovo nastavljaju s aktivnostima poboljšanja uvjeta poslovanja za obrtnike.

Stoga su jučer u Opatiji potpisani Ugovor o poslovnoj suradnji između Udruženja obrtnika Viškovo, Klana i Kastav, kao i Aneks ugovora o poslovnoj suradnji Između Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i M.Draga s tvrtkom Adria oil.

Ispred Adria oil ugovor i aneks ugovora su potpisali predsjednik Uprave Andrej Šolaja i Dragan Miljenović voditelj prodaje, a za Udruženje obrtnika Viškovo, predsjednica Jasminka Blečić i za Udruženje obrtnika Opatija predsjednik Mauricio Počekaj.

Aneksom Ugovora definiran je nastavak dugogodišnje suradnje, poboljšani već ionako dobri uvjeti nabavke goriva za obrtnike i članove njihovih obitelji Udruženja obrtnika Opatija putem kartice -točilice.

Udruženje obrtnika Viškovo je potpisalo ugovor o poslovnoj suradnji kojim osigurava za svoje obrtnike povoljne uvjete nabavke goriva i ostalih proizvoda što do sada nisu imali.

Povoljnosti koje obrtnici ostvaruju su:

– 0,40 kn/lit popusta za sekciju ribara Udruženja obrtnika na naftne derivate bez obzira na vrstu plaćanja

– 0,40 kn/lit popusta na naftne derivate za gotovinsko plaćanje

– 0,40 kn/lit popusta na naftne derivate prilikom kartičnog plaćanja

– 5% na trgovački asortiman na benzinskim postajama davatelja osim na duhanske proizvode, tisak i bonove za mobilne telefone. Popust se obračunava na blagajni prilikom plaćanja upotrebom Adria oil kartice „Točilice“ neovisno o načinu plaćanja.

Sve informacije za dobivanje pogodnosti možete dobiti u svom matičnom udruženju obrtnika.

error: Content is protected !!