Od 25 do 190 kuna po četvornom metru – Objavljena opća ponuda za nekretnine koje se nalaze na trasi Istarskog ipsilona

U Općoj ponudi za nekretnine koje se nalaze na trasi predmetne dionice Istarskog ipsilona ponuđena je tržišna cijena od 25 do 190 kuna po četvornom metru ovisno o statusu zemljišta, uz pripadajuću naknadu za umanjenu vrijednost preostalog dijela zemljišta te pripadajuću naknadu za vrijednost zatečenog biljnog nasada.

Opatija – U svrhu provođenja postupka otkupa zemljišta, odnosno uspostave prava služnosti (postupaka potpunog i nepotpunog izvlaštenja), a u svrhu izgradnje A8 dionice Istarskog ipsilona: Vranja – tunel Učka – portal Kvarner, izgradnje i prelaganje DV20kV u k.o. Poljane Hrvatske autoceste d.o.o. objavile su javni oglas, odnosno opću ponudu vlasnicima zemljišta.

U Općoj ponudi za nekretnine koje se nalaze na trasi predmetne dionice Istarskog ipsilona ponuđena je tržišna cijena od 25 do 190 kuna po četvornom metru ovisno o statusu zemljišta, uz pripadajuću naknadu za umanjenu vrijednost preostalog dijela zemljišta te pripadajuću naknadu za vrijednost zatečenog biljnog nasada. Pozivaju se vlasnici, odnosno suvlasnici predmetnih nekretnina da se pisanim putem jave na adresu Hrvatske autoceste d.o.o, Sektor za pravne i zajedničke poslove, Širolina 4, 10 000 Zagreb s naznakom “odgovor na ponudu”. Rok za prihvat ponude je 8 dana od dana objave Oglasa.

Detalji na OGLAS

error: Content is protected !!