Od 4. ožujka na snagu stupaju novosti na mjestu testiranja na COVID-19 @ Opatija

Nova cijena testiranja na COVID -19 na vlastiti zahtjev sada 490 kuna.

Opatija – Od četvrtka, 4. ožujka na testiranja na COVID -19 u Opatiji, na adresi Trg Vladimira Gortana 1, parkiralište bivšeg hotela Zagreb, građani mogu ulaziti samo pješice, odnosno ne mogu parkirati automobile na parkingu. Riječ je o parkirnom prostoru koji koristi Hotel Palace iz kojeg su najavili početak korištenja parkinga za potrebe poslovanja. Stoga su kontejneri u kojima se građani testiraju na COVID -19 pomaknuti na novu poziciju na parkiralištu.

Radno vrijeme testiranja ostaje isto, odnosno od ponedjeljka do petka, od 8 do 10 sati.

Ujedno, obavještavamo građane kako je nova cijena testiranja na COVID -19 na vlastiti zahtjev sada 490 kuna. Kod testiranja na vlastiti zahtjev poželjno je narudžbenicu prethodno skinuti sa stranica NZZJZ-a i ispunjenu donijeti na testiranje. Pravne osobe popunjenu narudžbenicu/odobrenje s podacima za testiranje trebaju poslati na mail adresu narucivanje.poslovni@zzjzpgz.hr.

Brze antigenske testove nije moguće obaviti na opatijskom mjestu testiranja, dok je serološko testiranje na antitijela (ako sumnjate da ste COVID -19 preboljeli asimptomatski) moguće obaviti po cijeni od 200 kuna. Više informacija na tel: 051/718-067 epidemiologija.opatija@zzjzpgz.hr

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net