ERSTE AD

Od danas u prodaji ulaznice za treće izdanje Povratka na Kantridu

Od danas u prodaji ulaznice za treće izdanje Povratka na Kantridu

Arhiva

Iz Kluba navijača Armada pozivaju sve navijače da si na vrijeme osiguraju ulaznicu za još jedan spektakl pod stijenama Kantride.

Rijeka – U utorak, 28. rujna u prodaju kreću ulaznice za utakmicu Rijeke i Olimpije u trećem izdanju Povratka na Kantridu.

S obzirom na tradicionalno veliki interes navijača za povratak podno legendarnih stijena, organizirana je prodaja na više lokacija, koje donosimo u nastavku:

Kućica na Korzu, nasuprot Riječke ure

pon-pet: 11-19h, sub-ned: 9-13h

 

Dallas Music Shop, Splitska ul. 2a

pon-pet: 9-20h, sub: 9-14h

 

Foto Revija, Užarska 28

pon-pet: 8-17h

 

New Sound d.o.o. , Trg maršala Tita 2, Matulji

pon-pet: 16-19h ili po dogovoru na +385 (0)98 189 46 87

 

mojekarte.hr

https://www.mojekarte.hr/…/hnk…/tickets-595915.html

 

Cijena ulaznica razlikuje se po tribinama pa tako za D tribinu iznosi 30kn, a na dan utakmice 40kn (ulaznica vrijedi kao voucher za ulaznicu za sjevernu tribinu za Rijeka – Dinamo, 16.10.)

Za A tribinu potrebno je izdvojiti 100 kuna, odnosno na dan utakmice 120 kuna; B i C tribinu 80 kuna, a na dan utakmice 100 kuna; F zapad 50 kuna, na dan utakmice 70 kuna; F istok 50 kuna, odnosno na dan utakmice 70 kuna; E tribina (obiteljska) 30 kuna (roditelj + dijete do 12 godina).

Informacije o VIP ulaznicama dostupne su na upit na kna@armada-rijeka.hr

-Za ulaz na stadion potrebno je imati važeću EU digitalna COVID potvrda, a za ovaj događaj bit će organizirano i testiranje po povoljnim cijenama o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti, poručuju iz Armade.

Također, u prodaju kreću i prigodne majice Povratak na Kantridu koje će se moći kupiti po cijeni od 70 kuna,  prodaja će se vršiti isključivo na kućici na Korzu.

Iz Kluba navijača Armada pozivaju sve navijače da si na vrijeme osiguraju ulaznicu za još jedan spektakl pod stijenama Kantride.

error: Content is protected !!