Od petka na snazi je nova regulacija prometa u Ulici put Vladimira Nazora @ Kastav

U slučaju opravdane potrebe za prolazak vozila većih gabarita od propisanih, na temelju prethodnog odobrenja Grada Kastva te uz prethodnu najavu bit će omogućen prolazak takvim vozilima privremenim uklanjanjem demontažnih stupića.

Kastav – Nova regulacija prometa na dijelu nerazvrstane ceste u Ulici put Vladimira Nazora stupila je na snagu u petak. Na djelu ulice uvodi se zabrana prometovanja za teretna vozila većih dimenzija i težina koje prolaze po navedenoj cesti preko propisanog ograničenja koja ugrožavaju sigurnosti ostalih sudionika u prometu i prekomjerno oštećuju nerazvrstanu cestu.

– Sukladno prometnim rješenjem za koje je ishodovana suglasnost MUP-a, predviđeno je postavljanje odgovarajućih prometnih znakova (B22) kojima se zabranjuje ulazak u Ul. put V. Nazora vozilima čija ukupna širina prelazi 1,9 m. Predviđeno je fizičko smanjivanje profila ulice na širinu od 2,3 m postavljanjem demontažnih stupića na koje bi se montirali prometni znakovi K12-2 i K12-3. U slučaju opravdane potrebe za prolazak vozila većih gabarita od propisanih, na temelju prethodnog odobrenja Grada Kastva te uz prethodnu najavu bit će omogućen prolazak takvim vozilima privremenim uklanjanjem demontažnih stupića. Interventne službe imat će mogućnost uklanjanja demontažnog stupića u slučaju potrebe za prolazak interventnih vozila većih gabarita, poručili su iz kastavske gradske uprave.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net