Odbačena tužba Liburnija Parkinga za izgubljenu dobit @ Opatija

– Jedino što moramo platiti je 91.012 Kn, dok nama isti “Liburnija Parking” mora platiti 464.722,18 Kn za troškove sudskog postupka, poručio je Dujmić.

Opatija – Tužba “Liburnija Parkinga” odbačena je na sudu, a grad Opatija ih nije dužan obeštetiti u iznosi od 5.395.371,66 Kn za izgubljenu dobit, objavio je opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić.

– Jedino što moramo platiti je 91.012 Kn, dok nama isti “Liburnija Parking” mora platiti 464.722,18 Kn za troškove sudskog postupka. Podsjećam, bivši koncesionar nas je tužio za tzv. izgubljenu dobit jer smo tijekom blagdana i posebnih dana u Opatiji omogućavali besplatan parking. Sve se to dogodilo neposredno prije isteka koncesije, a kada su shvatili da im tu istu koncesiju nećemo produžiti nego ćemo parking vratiti u gradske ruke. Vjerujem da se sjećate koliko sam samo napada i uvreda doživljavao na račun toga. Nadam se da je tim pojedincima sada barem malo neugodno jer tada su svojim pisanjem i izjavama izravno radili za interes bivšeg koncesionara, dok je danas jasno da sam ja brinuo isključivo o interesima Grada i građana Opatije, poručio je Dujmić.

error: Content is protected !!