Odbojka i nordijsko trčanje @ Opatija

odbojka…vikend ispunjen sportskim događajima…
…odbojkaši ‘Opatije’ igraju ponovo prvoligaške utakmice…

Opatija – Uz turinir u elektroničkom pikadu koji se održava u Voloskom te sportsku manifestaciju ”Žajice” koje se održava u Lovranu, ovog će se vikenda održati još dva zanimljiva sportska događaja.
Prvi kreću profesionalci – odbojkaši ”Opatije” u subotu, s početkom u 17 i 30 sati ponovo su domaćin prvoligaške utakmice, a u sklopu Suprerlige igraju protiv ”Centrometala” iz Črečana.
– Svakako ćemo pokušati stići do bodova. Svi igrači su zdravi i sposobni, a nadamo se i podršci publike. Momčad koja nam stiže u goste prošle je sezone natjecanje završila u sredini tablice, a u svojim redovima ima nekoliko iskusnih igrača. Pokušat ćemo ih nadmudriti elanom mladosti. Znamo da su borbeni u polju i da se znaju postaviti, ali pokušat ćemo ih razbiti napadom i oštrim servama – rekao je trener odbojkaša ”Opatije” Vladimir Brnečić za Novi list uoči subotnje utakmice te još jednom pozvao sve Opatijce i ljubitelje odbojke da pomognu igračima u prvoj prvoligaškoj utakmici na domaćem terenu.
Na istom mjestu, balonu na Gorovu, dan kasnije okupit će se amateri – s početkom u 10 sati obilježava se svjetski dan pješačenja, pa Klub sportske rekreacije ”Gorovo” i Crveni križ Opatija organiziraju akciju nordijskog hodanja prilagođenog za sve građane, uz okrijepu i mjerenje krvnog tlaka.
Davor Žic / Liburnija.net, Novi list

error: Content is protected !!