Odbojkaški vikend: Opatijci izgubili u Kupu, pobijedili na memorijalnom turniru @ Opatija

Arhiva PodUčkun.net

Arhiva PodUčkun.net

Obje ekipe pružile su solidnu igru koja je mogla zadovoljiti pedesetak gledatelja, a praktički su i jedni i drugi bili ”gosti” u novoj dvorani, budući da je i Opatija upisala tek nekoliko treninga na cijelom igralištu.

Opatija – Odbojka je bila ”u điru” proteklog vikenda u sportskoj dvorani Marini Cvetković. U petak, 27. listopada, odigrana je utakmica Kupa Hrvatske u kojoj su snage odmjerile domaća ”Opatija” i osiječka ”Mursa”. Utakmica je završila rezultatom 0:3 za Osječane (17:25,16:25,22:25), a domaćini nisu uspjeli ostvariti povoljan rezultat za uzvratni susret koji će se igrati, sutra, u srijedu, 2. listopada u Osijeku.

Obje ekipe pružile su solidnu igru koja je mogla zadovoljiti pedesetak gledatelja, a praktički su i jedni i drugi bili ”gosti” u novoj dvorani, budući da je i Opatija upisala tek nekoliko treninga na cijelom igralištu. No, ističu Opatijci, ”led je probijen i treba se okrenuti prvenstvu koje započinje idući vikend”.

U subotu, 28. listopada i nedjelju 29. listopada odigran je i 23. memorijal ”Željko Tomljenović”, a prijelazni pehar osvojili su odbojkaši Opatije koji su u glavnom turniru nadjačali kolege iz Rovinja i Karlovca. U kadetskim utakmicama, OK ”Opatija” bio je bolji od Mlake 2:1 (22:25,25:5,25:17), dok je kod mlađih kadeta Kvarner nadjačao domaćine 1:2 (22:25,27:25,11:15).

U turniru djevojaka, nakon međusobnog sučeljavanja, na vrh su izbile odbojkašice Grobničana, iza kojih su se plasirali klubovi iz Matulja, Opatije i Sušaka.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net