Odgođena utakmica između Rijeke i Dinama odigrat će se 7. ožujka

…ilustracija…

Utakmica se prvotno trebala odigrati u nedjelju 25. veljače, ali je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Rijeka – Odgođena utakmica 23. kola Hrvatski telekom Prve lige između Rijeke i Dinama odigrat će se 7. ožujka u 17 sati.

Utakmica se prvotno trebala odigrati u nedjelju 25. veljače, ali je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, a nakon nekoliko pregleda terena utvrđeno je da su dijelovi travnjaka zaleđeni i da se utakmica ne može odigrati.

Ulaznice izdane za prvotni termin utakmice u nedjelju (25. veljače) vrijedit će i za utakmicu protiv Dinama što je na rasporedu 7. ožujka.

Svi navijači koji ne mogu doći na utakmicu, a kupili su ulaznicu za ogled u nedjelju, povrat novaca (bez obzira na način plaćanja) mogu ostvariti u ponedjeljak i utorak (5. i 6. ožujka) od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kampu HNK Rijeka.

Povrat novaca vršit će se u gotovini. Osoba koja traži povrat novca mora sa sobom imati ulaznicu koja je ujedno i račun. Ujedno, mora imati valjani dokument nositelja ulaznice.

Vlasnici kompleta ulaznica ne mogu ostvariti povrat, ali kao i uvijek mogu, u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu, prepustiti svoje mjesto.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!