Odobrena sredstva za javne potrebe: Udrugama civilnog društva pola milijuna kuna iz proračuna @ Lovran

Najveći iznos, ukupno oko 150 tisuća kuna za razne aktivnosti pripalo je najdugovječnijem lovranskom kolektivu, Puhačkom orkestru Lovran, a polovicu tog iznosa – ukupno oko 66 tisuća kuna – dobilo je Društvo „Naša djeca“ Opatija, od čega 30 tisuća kuna za logopedski i defektološki kabinet.

Lovran – Gotovo pola milijuna kuna udrugama civilnog društva dodijeljeno je ove godine iz proračuna Općine Lovran za zadovoljenje javnih potreba u kulturi, manifestacijama i socijalnoj skrbi. Najveći iznos, ukupno oko 150 tisuća kuna za razne aktivnosti pripalo je najdugovječnijem lovranskom kolektivu, Puhačkom orkestru Lovran, a polovicu tog iznosa – ukupno oko 66 tisuća kuna – dobilo je Društvo „Naša djeca“ Opatija, od čega 30 tisuća kuna za logopedski i defektološki kabinet.

Među udruge koje se iz proračuna sufinanciraju sa značajnijim iznosom spadaju i KUD „Lovor“ s predviđenih 58 tisuća kuna, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata s odobrenih 27 tisuća kuna, Liburnijsko društvo za zaštitu životinja „Lunjo i Maza“ s 18 tisuća kuna, Lovačko društvo „Kobac“ s 13 tisuća kuna te SRD Zubatac, Zajednica Talijana Mošćeničke Drage, Pusno društvo Toronjera i Zajednica Talijana Lovran s oko 10 tisuća kuna predviđenih za rad i održavanje programa.

Cjelokupan popis udrga kojima su dodijeljena sredstva te odobrene iznose može se pronaći na službenim stranicama Općine Lovran.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net