Održan 13. Međunarodni judo turnir ‘Sveti Vid’ @ Rijeka

SONY DSC

Najveća konkurencija bila je u mlađim uzrastima, ali zanimljivo je bilo i u konkurenciji starijih i seniora, te posebna draž, kategorija veterana koja je okupila judo zaljubljenike malo zrelije dobi.

Rijeka – 13. Međunarodni judo turnir “Sveti Vid“, održan je prošle subote u Dvorani mladosti. Već tradicionalno turnir je okupio brojne natjecatelje, njih 435 iz devet zemalja (BiH, Crna gora, Slovenija, Srbija, Italija, Mađarska, Slovačka, Latvija i Hrvatska).

SONY DSC

– Turnir je prošao u tradicionalno ugodnoj, prijateljskoj atmosferi, što je na neki način postala glavna prepoznatljivost našeg grada. Najveća konkurencija bila je u mlađim uzrastima, ali zanimljivo je bilo i u konkurenciji starijih i seniora, te posebna draž, kategorija veterana koja je okupila judo zaljubljenike malo zrelije dobi. No, nimalo ne zaostajući u atraktivnosti i tehničkim elementima od mlađih, dapače, bilo je zaista majstorskih poteza koja su izmamila aplauz publike. Klara Cota, Gabrijel Horvat, Ivan Barković, Vedran Šaponja, Luka Franulović, Helena Stanišić, Katarina Miklić, Lucija Grozdanić, Lovro Filipović, Lara Šušnić, Ena Brkić, Luka Viljušić, Marko Drozdek, Borna Rošić, Klara Mura, Katia Žunić, Lana Šinko, Jan Škrtić, Mak Vehabović, Deni Uršičić, Luka Babić, Nikola Šaponja, Dario Barešić i Toma Jelušić branili su boje Judo kluba Rijeka, koji je u ukupnom poretku zauzeo drugo mjesto, istaknuo je Slaviša Bradić ispred organizatora.

13_medunarodni_judo_turnir_sveti_vid_rijeka (3)_01

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!