Održan 24. Tradicionalni tenis turnir ‘Rukavac open 2019.’

Zbog kvalitetnih igrača turnir je uvršten u kalendar natjecanja Hrvatske udruge tenisača s oznakom Serije 500…

Rukavac – 24. tradicionalni tenis turnir „Rukavac open 2019.“ u organizaciji Tenis kluba „Rukavac“ okončan je prošle nedjelje nakon deset dana odigravanja. 85 tenisača natjecalo se na terenima Sportskog centra „Damar“ u četiri kategorije. Dean Kinkela iz TK Rukavca osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 40. godina, drugo mjesto pripalo je Marku Šepiću iz TK Rukavac, a treće Damiru Peranoviću iz TK Rukavac i Stanojević Reneo iz TK Kvarner.

U kategoriji od 40 do 60 godina prvo mjesto osvojio je Zoran Stojanović iz TK Opatije, drugo Dražen Manestar iz TK Crikvenice, a treće su podijelili Rene Puharić iz TK Opatije i Davor Kostelić iz TK Pećine.

Žarko Čop iz TK Pećine osvojio je prvo mjesto u kategoriji +60 godina, Darko Walter iz TK Kvarner drugo mjesto, a treće Aldino Bertos i Darko Sušanj iz TK Kvarner.
U kategoriji dame +25 pobjednica je Mare Kusanovć iz TK Opatija, drugo mjesto osvojila je Antonela Tomašić TK Rukavac, a treće Bagarić Karmen iz TR Rukavac i Lidija Sutlović iz TK Pećine.

Poslije odigranih finala po kategorijama, uslijedila je podjela nagrada te tradicionalni domjenak uz roštilj. Pobjednici su dobili sportska odličja te bogate nagrade. Pokrovitelj turnira je Općina Matulji – ZSUOM, a sponzori JAX, V.A.T. Babolat, Sun Adria, Uni impeix, INA, Jamnica, Atlantik i Akademski slikar Claudio Frank.

U 10 dana održavanja turnira „Rukavac open 2019.“ pratilo velik broj gledatelja, zaljubljenika u bijeli sport. Voditelj turnira bio je Goran Šepić, predsjednik Kluba, a uz njega je koordinator i sudac bio Marko Šepić, licencirani trener i teniski sudac. Manifestacija kao što je tenis turnir „Rukavac open“ s ciljem promocije tenisa od posebnog je značenja za Općinu Matulji te regiju. To je po riječima sudionika najjači i najbrojniji turnir za tenisače u regije (igraju djeca od 15 g. do tenisača od 75.g.). Zbog kvalitetnih igrača turnir je uvršten u kalendar natjecanja Hrvatske udruge tenisača s oznakom Serije 500, poručili su organizatori iz TK „Rukavac“.

error: Content is protected !!