Održan 4. međužupanijski judo turnir ”Ippon“ – Riječanima 18 medalja @ Labin

– U ukupnom poretku prvo mjesto pripalo je Istarskom borcu, drugo mjesto osvojili su natjecatelji kluba Pulafit, treće judaši Rijeke, a četvrto Ippona iz Labina, javio je Slaviša Bradić iz JK Rijeka.

Labin – Posljednje, 4. kolo međužupanijske judo lige „Ippon“ održano je prošlog vikenda u organizaciji JK “Ippon“ iz Labina. Nastupilo je 240 natjecatelja iz 11 klubova iz Istarske i Primorsko-goranske županije, a završno kolo učvrstilo je postojeće plasmane na rang listi klubova.

– Za sljedeću godinu u planu je proširenje natjecanja na pet kola što će se odlučiti nakon zajedničkih analiza. Definitivno da je ovo natjecanje od velike važnosti za motivaciju djece i njihovo uvođenje u natjecateljski program no svakako da je prvenstveno odlična promocija juda koja utječe na popularizaciju i masovnost. Fran Srdić, Helena Stanišić, Katarina Miklić, David Prpić i Marko Drozdek osvojili su zlatne medalje. Brajović Greta, Morana Del Vechio, Enea Čučak, Gabriel Horvat, Dora Kaštelan, Lucija Grozdanić i Pomazan Noel osvojili su srebrnu medalju, dok su broncu uzeli Pomazan Noah, Lovro Kegalj, Arman Ridžal, Nadia Ridžal, Marino Arzon i Ivana Vignjević. U ukupnom poretku prvo mjesto pripalo je Istarskom borcu, drugo mjesto osvojili su natjecatelji kluba Pulafit, treće judaši Rijeke, a četvrto Ippona iz Labina, javio je Slaviša Bradić iz JK Rijeka.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!