Održan 41. Međunarodni boćarski turnir @ Opatija, Ika

Na turniru je nastupilo 16 ekipa iz Italije, Slovenije i Hrvatske.

Opatija – Na boćalištima u Opatiji i Iki održan je 41. Međunarodni boćarski turnir “Opatija” u organizaciji Boćarskog kluba Opatija.

Na turniru je nastupilo 16 ekipa iz Italije, Slovenije i Hrvatske: Orehovica, Muggia (Italija), Rubeši, Orlek Javor (Pivka), M. Mandić (Matulji), Lovor (Pobri), Opatija II, M. Gennari (Rijeka), Opatija I, Trstena (Njivice), Poljane, Veprinac, Madalena (Trst), Budničar (Slovenija), Srdoči i Kukuljanovo. U jutarnjim satima na opatijskoj boćariji okupili su se sudionici ekipa na zajedničkoj marendi, nakon koje je uslijedilo svečano otvaranje turnira.

Tajnik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije Sanjin Linić zaželio je dobrodošlicu svim sudionicima te istaknuo kako se u Opatiji uvijek “dobro boćalo”. Predsjednik Sportskog saveza Grada Opatije Fernando Kirigin naglasio je da kada neki turnir doživi 41. rođendan to znači da je uistinu kvalitetan i dobar te pohvalio organizatore natjecanja. Predsjednik BK Opatija Zoran Škrokov zaželio je svim sudionicima puno uspjeha u natjecanju. Finalna natjecanja održana su u popodnevnim satima na boćalištu u Opatiji, nakon čega je uslijedila svečana podjela nagrada i odličja uz druženje svih sudionika. Boćari Opatije I pobjednici su 41. međunarodnog boćarskog turnira za trojke Opatija 2012. Nagrada za najboljeg izbijača turnira pripala je Emiliju Boškoviću (Opatija II), a najbolji koštador bio je Zvonko Ujčić (Opatija I).

Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!