Održan 6. tradicionalni međunarodni turnir badminton parova “Petrova doubles 2015.”

petrova_turnir_badminton_doubles_parovi_2015_rukavac (2)

Turnir je okupio 35 igrača klubova iz regije te tri slovenska kluba, a igrao se u tri kategorije – mix parovi, muški te ženski parovi.

petrova_turnir_badminton_doubles_parovi_2015_rukavac (1)

Rukavac – Prošle subote održan je 6. tradicionalni međunarodni turnir badminton parova “Petrova doubles 2015.” Turnir je okupio 35 igrača klubova iz regije te tri slovenska kluba, a igrao se u tri kategorije – mix parovi, muški te ženski parovi. Poslije odigranih finala uslijedilo je druženje uz roštilj te odlazak na mjesnu feštu “Petrova 2015.”

Marija Šimić Hlača/Marino Debelić pobjednici su u kategoriji mješovitih parova. Drugo mjesto pripalo je paru Vesna Glavan Russo/Loris Matković, a treće Vandi Kabalin i Daliboru Dorinko.

U konkurenciji muških parova najuspješniji je bio par Blaž Zakotnik / Veljko Sandalj, Željko Nedeljković/ Danijel Petranović osvojili su drugo mjesto, a Dalibor Dorinko/Igor Repše treće.

Par Tanja Škorc/Marija Šimić Hlača osvojile su prvo mjesto u kategoriji dama. Eni Tomšić i Svetlana Katić osvojile su drugo, a Vanda Kabalin i Sonja Rukavina Mihelčić treće mjesto.

N. Cvjetović / Podučkun.net

error: Content is protected !!