Održan 8. Alpe-Adria Kup u bridžu @ Opatija

bridge_finale

Turniri su se održavali svakodnevno u popodnevnim i večernjim satima.

Opatija – U organizaciji Bridge kluba Opatija od 3. do 6. travnja održao se 8. Alpe-Adria kup. Prvog dana natjecanja održao se turnir Butler. Prvo mjesto osvojio je austrijski par Stender-Fucik, druga je bila opatijsko-riječka kombinacija Oleg Mandić-Želimir Vila, dok je treće mjesto zauzeo talijanski par Faiman-Vidossi.

Drugog i trećeg dana natjecanja održao se turnir Mitchell, na kojem je sudjelovalo 40 parova. Pobjednik turnira je bio opatijski par Pozderac-Putić, drugi je bio talijanski par Cappucio-Novello, a treći mjesto je zauzeo slovenski par Jeseničnik-Orač.

Zadnjeg dana natjecanja održan je Milenij kup, na kojem je sudjelovalo 10 parova. Prvo mjesto su osvojili Škreblin i Orač, drugi su bili Grgurić i Krautsak, a treće mjesto je pripalo Vukeliću i Cetini.

Treba napomenuti da se u razdoblju od 1. do 7. travnja bridž u Opatiji igrao svaki dan, s tim da su mogli sudjelovati svi bridžisti prisutni u Opatiji tijekom uskršnjih praznika. Turniri su se održavali svakodnevno u popodnevnim i večernjim satima.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!