Održan Božićni turnir u mini rukometu @ Opatija

Zlatni rukometaši MRK Opatija

Zlatni rukometaši MRK Opatija

Sudjelovali su mali rukometaši i rukometašice iz Opatije, Rijeke, Rovinja, Buja, Karlovca, Vinodola, Poreča, Matulja, Čavli i Buzeta.

Opatija – Tradicionalni Božićni turnir u mini rukometu u organizaciji RK Liburnija – Opatija, a uz potporu Grada Opatije, okupio je 13. prosinca u sportskoj dvorani Marino Cvetković tridesetak ekipa djevojčica i dječaka rođenih 2004. i 2005. godine. Sudjelovali su mali rukometaši i rukometašice iz Opatije, Rijeke, Rovinja, Buja, Karlovca, Vinodola, Poreča, Matulja, Čavli i Buzeta.

U kategoriji djevojčica 2004. godišta prvo mjesto osvojila je ekipa Zameta, druge su bile rukometašice Vinodola, a treća ekipa domaćina RK Liburnija – Opatija. U najbolju petorku izabrane su Mia Speranza iz RK Zamet kao najbolja igračica, Rafaela Lorbek iz Vinodola koja je bila najbolja golmanica te Ana Krištić iz Opatije, Ruža Janković iz ekipe Zameta i Dora Rajković iz Vinodola.

bozicni_turnir_mini_rukomet_2014_1

U kategoriji djevojčica 2005. godišta pobijedila je ekipa Buzeta, druge su bile igračice Poreča 1, a treće Buja. Opatija je zauzela četvrto mjesto. U najbolju petorku turnira izabrane su najbolja igračica Matea Nežić iz Buzeta, njena klupska kolegica golmanica Mia Mraković te Anja Nikolić iz Buja, i Vita Ivančić i Leona Pico iz Poreča.

U kategoriji dječaka 2004. godišta najbolja je bila momčad Opatije, drugi su bili rukometaši Karlovca, a treći Buja. U petorku turnira izabrani su Ivano Grčić iz Karlovca, Marko Ivanković iz Opatije, Luka Perić iz Opatije i Moris Radizlović i Eol Velimirović iz Buja.

U kategoriji dječaka 2005. godišta prvo mjesto osvojila je ekipa Karlovca, drugi su bili rukometaši Buja, a treća momčad Opatije. U najbolju petorku izabrani su najbolji igrač Gabrijel Matanović iz Buja, najbolji golman Tonko Tomičić iz Karlovca, Tin Brezović također iz Karlovca, Luka Pavičević iz Buja te Žan Radečić iz Buja.

Kristina Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!