Održan casting za Miss Universe Hrvatske @ hotel Ambasador

Petozvjedzani opatijski hotel Ambasador ugostio je jučer atraktivne djevojke s Kvarnera i iz Istre, koje su se poželjele okruniti titulom Miss Universe Hrvatske, čiji će se glavni izbor održati u travnju iduće godine.

Opatija – Što treba imati neka djevojka da bi postala Miss Universe? Odgovor na to pitanje nije lako pronaći, jer – kako kaže supruga vlasnika licence Vladimira Kraljevića i voditeljica jučerašnjeg castinga Marija Kraljević – potrebno je posjedovati one kvalitete karaktera koje su neprenosive u riječi.

– Osnovni su preduvjeti ovog izbora da je djevojka starija od 18 godina, i da nije još napunila 27, da nije u braku niti rastavljena, te da je državljanka Hrvatske i u njoj živi. Nemamo određeni tip djevojke koji se traži, nego tražimo zgodno, skladno lice i tijelo, ali i više od fizičke ljepote. Dakle, djevojka mora imati “ono nešto”, odnosno jedinstven i zanimljiv karakter i ličnost koje se ne boji pokazati i koji ju izdvaja od ostalih, kazala je Marija Kraljević.

Svojim karakterom, ali i izgledom, jučer je desetak djevojaka iz Istre i Kvarnera pokušalo dojmiti žiri koji je odlučivao o tome tko će proći prvu stepenicu dugog puta prema lenti Miss Univerese. U žiriju su uz Vladimira Kraljevića sjedili proslavljeni opatijski estetski kirurg dr. Zoran Žgaljardić, te dvije missice – bivša Miss Univerese Ivana Delač i aktualna nositeljica krune Elizabeta Burg.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!