Održan dječji dio 7. Maškaranog malonogometnog turnira @ Opatija

Liburnija.net: Maškarani malonogometni humanitarni turnir @ Opatija


U dvorani Gotovo svoje je nogometno znanje pod maskama odmjerilo stotinjak mališana iz 12 klubova, sve u sklopu 7. Liburnijskog malonogometnog humanitarnog maškaranog turnira.
Opatija – S obzirom da smo morali odgađati manifestaciju, ali i na količinu zbivanja ove subote, mogu reći da smo zadovoljni, pogotovo ako uzmemo u obzir da je dvorana u pojedinim trenucima bila puna. Trud se isplatio, ali trud se uvijek isplati kada je riječ o humanitarnim projektima, kazao je Paolo Jakovašić iz Kluba mladih IDS-a Liburnije, koji s MNK Kvarner Matulji već sedmu godinu zaredom organiziraju humanitarno nogometno nadmetanje u Gorovu.
Ove godine na turniru je sudjelovalo oko stotinu djece u dobi do 11 godina, a njihovih 12 timova stiglo je s područja čitave Liburnije, Rijeke, Istre i Italije. Najbolje su ”prošli” takmičari NK Opatija, iza kojih slijede članovi ”Orijenta” Rijeka na drugom mjestu, MNK ”Kvarner” Matulji na trećem te MNK ”Fantina” Kastav na četvrtom mjestu.
Najbolja maškarana ekipa je MNK Kvarner, drugo mjesto zauzela je ekipa Trieste Calcio, dok je treće mjesto pripalo NK Opatija. Najbolji maškarani sudionik je Matias Minen iz Trieste Calcio, drugi ‘najmaškaron’ je Erik Šafarek iz NK Opatije, treće mjesto pripalo je mladoj dami – Nini Zoliani iz MNK Fantina.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!