Održan koncert za Svetog Nikolu @ Veli Brgud

dule_brgud-sm…treća godina održavanja koncerta potvrdila je stvaranje nove tradicije…
…Nastupili su mladi glazbenici i iskusni veterani čakavske glazbene scene…

Veli Brgud – Sveti Nikola na Velom je Brgudu ponovo dočekan uz pjesmu, na tradicionalnom koncertu održanom ove nedjelje u brgujskoj župnoj crkvi. Isprobana ”formula” kombinacije mladih glasova uz veterane čakavske glazbene scene ponovo je dala odlične rezultate, sudeći prema brojnoj i dobro raspoloženoj publici.
U programu koji je vodio Neno Pavinčić nastupili su Edin Pecman i Lara Štajduhar, Vokalna skupina Octahord, band Assunta, Antonio Krištofić, Mateam Matić, , Ines Bergosy, Ivana Marčelja, Zvonejski kanturi, Duško i Silvana Jeličić, Ivan Bošnjak i Štimnug bend, a posebu dimenziju čitavom događaju dao je i nastup učenika i učenica Osnovne škole Drago Gervais iz Brešca.
– Publika je došla u još većem broju od prijašnjih godina. Želimo se zahvaliti svim izvođačima, svoj publici, te svim mještanima Velog Brguda koji su pomogli oko realizacije koncerta, ali i kasnijeg ”afterpartya” koji se održao u veselom tonu u društvenom domu. Nadamo se da se s ovim trećim koncertom “Mikulova va Brgudi” zaista počela pisati tradicija, poručila je Željka Brentin uime organizatora.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!