Održan međunarodni judo turnir “KUP Lika 2018“ – Ira Bradić i Klara Mura zlatne!

Natjecatelji koji već dugi niz natjecanja neprestano ostvaruju odlične plasmane na državnim i međunarodnim natjecanjima, plod su kontinuiranog rada i nagovještavaju još svjetliju budućnost JK“Rijeka“.

Rijeka – Na ovogodišnjem Međunarodnom judo turniru „Kup Lika 2018“, održanom u Zagrebu prošle subote, nastupilo je 805 natjecatelja iz 83 klubova, BiH, Srbije, Crne gore, Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske, a među njima i sedam natjecatelja Judo kluba Rijeka. Ira Bradić i Klara Mura osvojile su prvo mjesto u svojim kategorijama, Katarina Miklić osvojila je srebro, Ena Brkić i Lara Šušnić osvojile su treće mjesto, dok su Borna Rošić i Lucija Grozdanić ostali bez plasmana.

– U jakoj konkurenciji natjecatelji JK“Rijeka“ već tradicionalno su polučili odlične rezultate. Natjecatelji koji već dugi niz natjecanja neprestano ostvaruju odlične plasmane na državnim i međunarodnim natjecanjima, plod su kontinuiranog rada i nagovještavaju još svjetliju budućnost JK“Rijeka“, poručili su iz JK Rijeka uz napomenu da su sa samo sedam natjecatelja u ukupnom poretku zauzeli 15.mjesto od 83 kluba.