Održan prvi ovosezonski Eko sajam @ Opatija

— Atmosfera na Mrkatu bila je odlična, a ove je godine i Udruga Žmergo u suradnji s izlagačima osigurala i simbolične nagrade za tri sretna posjetitelja sajma. Rezultate, odnosno sretne dobitnike pronađite na Facebook i web stranici Udruge, u srijedu 19. veljače nakon 12:00 sati.

Opatija – Iza nas je prvo ovogodišnje izdanje 11. Eko sajma Opatija, koji je protekle subote posjetiteljima predstavio najbolje proizvode lokalnih i regionalnih OPG-ova. Sunčano jutro popraćeno ugodnim temperaturama izmamilo je mnoštvo nasmijanih posjetitelja koji su sa zadovoljstvom punili svoje „eko košarice” ukusnim i kvalitetnim domaćim eko proizvodima.

— U jutarnjim satima izlagači su domaćim i stranim zaljubljenicima u eko uzgoj, ponudili pregršt proizvoda poput meda, proizvoda od aronije (sadnice, voćni sok, džem, čaj), mliječnih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od konoplje, eko lješnjaka i proizvoda od istih, zdravih i ukusnih namaza, prerađevina od voća i povrća, raznih vrsta ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovitog bilja, ekoloških sredstava za čišćenje kućanstva i još mnogo drugih zanimljivih i korisnih artikala.  Atmosfera na Mrkatu bila je odlična, a ove je godine i Udruga Žmergo u suradnji s izlagačima osigurala i simbolične nagrade za tri sretna posjetitelja sajma. Rezultate, odnosno sretne dobitnike pronađite na Facebook i web stranici Udruge, u srijedu 19. veljače nakon 12:00 sati.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

error: Content is protected !!