Održan Tango Con las Estrellas @ Opatija


U organizaciji plesne Udruge Tango del Mar, održan je ovog vikenda u hotelu Bristol 3. Internacionalni festival argentinskog tanga pod nazivom Tango Con las Estrellas Opatija. Festival je trajao od petka do nedjelje u obliku intenzivnih seminara i praktika argentinskog tanga, te plesnih večeri.
Opatija – Internacionalni festival argentinskog tanga pod nazivom Tango Con las Estrellas Opatija ovog vikenda dobio je svoje treće izdanje, koje se u organizaciji plesne udruge ”Tango del Mar” održalo u kavani hotela Bristol.
– Bilo je stvarno dosta ljudi, odaziv je bio odličan s obzirom na vremenske uvjete. Stvorila se jako dobra energija i kritike su stvarno pozitivne, a na festivalu su sudjelovali plesači iz Zagreba, Ljubljane, Kopra, Italije i Rijeke i okolice koji su imali priliku nadograditi svoje plesno znanje, kazala je predsjednica udruge Tamara Kleva.
Glavne ”zvijezde” festivala čiji se naziv prevodi kao ”tango sa zvijezdama” bili su argentinski glazbeni pedagozi i koreografi Carolina Bonaventura i Francisco Forquera, koji nastupaju i podučavaju po čitavom svijetu već 17 godina, a već treći put gostuju u Opatiji.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!