Održan tečaj njemačkog za iznajmljivače @ Opatija

Turistička zajednica će nastaviti s organizacijom edukacija za iznajmljivače na području grada Opatije, a s ciljem usavršavanja postojećih te stvaranja novih znanja koja će iznajmljivačima pomoći u konkurentnosti i pozicioniranju na tržištu, poručili su iz TZ Opatija.

Opatija – U organizaciji Turističke zajednice grada Opatija od 19. veljače do 22. ožujka održan je tečaj njemačkog jezika namjenjen iznajmljivačima obiteljskog smještaja grada Opatije. Tečaj u trajanju od 20 školskih sati pohađalo je 25 iznajmljivača koji su ovom prilikom stekli uvjerenje 1. stupnja o poznavanju njemačkog jezika. Tečaj se održavao dva puta tjedno, a cijeli projekt je realiziran u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatija i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

– Turistička zajednica će nastaviti s organizacijom edukacija za iznajmljivače na području grada Opatije, a s ciljem usavršavanja postojećih te stvaranja novih znanja koja će iznajmljivačima pomoći u konkurentnosti i pozicioniranju na tržištu, poručili su iz TZ Opatija.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net