Održan tradicionalni božićni turnir u mora japonezi i briškuli i trešeti Lovran Open 2016.

ARHIVA: Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

ARHIVA: Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

UHBDR Lovran svoje blagdanske aktivnosti zaokružit će prigodnim druženjem na Badnjak.

Lovran – Tradicionalni božićni turnir u mora japonezi i briškuli i trešeti Lovran Open 2016. u organizaciji lovranske Udruge Hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata održao se tijekom dva vikenda u prosincu te okupio brojne sudionike.

Na turniru u mora japonezi bilo je prijavljeno 28 parova, a najbolji je bio par Štefanec-Brkić. Na drugo mjesto plasirao se par Škorić-Bolanča, treće Jergović-Ramić, a četvrto mjesto zauzeo je par Eterović-Oborović.

U briškuli i trešeti sudjelovala su 24 para, a najbolji par bio je Dajak – Ograjšek, drugi su par Raul – Vlado, treći su par Krstinić – Maraž, a četvrti je par Staraj – Staraj.

– Najboljima su uručene lijepe nagrade, a ovim putem bi se još jednom zahvalili svim našim sponzorima i svima poželjeli čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2016. godinu, kazao je predsjednik UHBDR-a Lovran Mišo Škorić.

UHBDR Lovran svoje blagdanske aktivnosti zaokružit će prigodnim druženjem na Badnjak.

– Na sam Badnjak, 24. prosinca, organizirat ćemo proslavu ‘Vilje Božje va Lovrane’, koja će se održati u vremenu od 10 do 13 sati ispred gradske kule u samom centru Lovrana. Tom prigodom članovi UHBDR-a Lovran počastiti će svoje sugrađane i goste Lovrana s hranom i pićem, a i ove godine pridružit će nam se članovi Motokluba ‘Sea horses’ koji će biti odjeveni u kostime djeda Božićnjaka te darivati mališane slatkišima, zaključio je Škorić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!