Održan turnir u badmintonu @ Rukavac

Uz igrače iz Rijeke, Kraljevice, Opatije i Rukavca na turniru je nastupio i predstavnik Njemačke, Daniel Kraus. Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Rukavac – Protekle se subote u Rukavcu održao drugi ovogodišnji turnir prvenstva Primorsko Goranske županije u badmintonu za rekreativce. Tridesetak sudionika natjecalo se za odličja u tri kategorije, a turnir se održao na terenima tenis centra Damar u organizaciji BK Rukavac.

Kategorija žena u potpunosti je pripala domaćim igračicama, članicama BK Rukavac; prvo je mjesto osvojila Sandra Lazić, drugo Vanja Jelušić dok je treće mjesto osvojila Iva Erceg.

U muškoj konkurenciji iznad 40 godina starosti pobjedu je u Opatijskom finalu odnio Mauro Prodan, predstavnik KŠR Gorovo, drugi je bio Andrej Matacin, dok je u dvoboju za treće mjesto Aleksandar Franjul bio bolji od Dražena Šćulca, oba iz BK Rukavac.

U najprestižnijoj kategoriji, muškoj do 40 godina starosti, u finalnom dvoboju domaćih igrača pobijedio je Vedran Štefanek savladavši u 3 seta Marka Šepića. U meču za treće mjesto između dva predstavnika KŠR Gorovo, brončanu je medalju osvojio Viliam Udovič pobijedivši Marina Ružića.

Uz igrače iz Rijeke, Kraljevice, Opatije i Rukavca na turniru je nastupio i predstavnik Njemačke, Daniel Kraus. Nakon završetka turnira, proglašenje najboljih i dodjela nagrada uz druženje svih sudionika održano je u tradicionalno ugodnoj atmosferi Caffe bara Damar.

Rezultati:
Žene:
1. Sandra Lazić BK Rukavac
2. Vanja Jelušić BK Rukavac
3. Iva Erceg BK Rukavac

Muški +40:
1. Mauro Prodan KŠR Gorovo
2. Andrej Matacin KŠR Gorovo
3. Aleksandar Franjul BK Rukavac

Muški -40:
1. Vedran Štefanek BK Rukavac
2. Marko Šepić BK Rukavac
3. Viliam Udovič KŠR Gorovo

[nggallery id=227]

Tekst i foto: Marin Ružić / Liburnija.net

error: Content is protected !!