ERSTE AD

Održana 16. Nagrada Grada Kastva u autocrossu @ Ribnik

Arhiva

Arhiva

Posljednja, treća utrka sezone za Prvenstvo Hrvatske vozi se u 3. i 4. listopada 2015. u Nyradu (Mađarska).

Kastav – Na stazi Glavica u Ribniku nastavljena je ovogodišnja sezona Prvenstva Hrvatske u autocrossu koja je počela na stazi Rupa prije nešto manje od tri mjeseca. Organizatori su bili Auto sportski klub Kastavac iz Kastva uz suorganizaciju Autokluba Ozalj, a vozila se 16. Nagrada Grada Kastva i Memorijal Josip Pilat. Pokrovitelji manifestacije su Grad Kastav i Grad Ozalj.

Domaćim vozačima i ovom prigodom priključili su se i vozači iz Slovenije, što je doprinjelo atraktivnosti utrka. Ovo je bila druga ovogodišnja utrka koja se boduje za Prvenstvo Hrvatske. Pobjednik u „diviziji 1“ bio je Ivo Čizmić (AK Ozalj), u „diviziji 1A“ Marko Marković (AK Ozalj), u „diviziji 1B“ Marino Čargonja (AK Svigo), te u „diviziji 3“ Loris Krbavac (AK Buzet Autosport). Članovi ASK Kastavac Vigor Grbac i Roberto Zrinšćak nakon tehničkih problema sa svojim vozilima morali su se zadovoljiti 2. mjestom u svojim divizijama.

Dobra suradnja Ribnika, odnosno Ozlja i Kastva traje već desetak godina, stoga su predstavnici ove tri jedinice lokalne samouprave iskoristili priliku za razgovore o proširenju suradnje i na druga područjima.

Posljednja, treća utrka sezone za Prvenstvo Hrvatske vozi se u 3. i 4. listopada 2015. u Nyradu (Mađarska).

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!