Održana akcija ‘3u1’ – svi za Erika @ Gorovo

Liburnija.net: TBF @ Gorovo

Liburnija.net: TBF @ Gorovo

Uskoro će se izvući i dobitnici humanitarne tombole koja onim najsretnijima za simboličnih 20 kuna donacije može priskrbiti sedmodnevno putovanje u Francusku na skijanje u sklopu Knock out festivala.

Opatija – Humanitarna akcija ”Svi za Erika“ koja je startala u dvorani Gorovo, nakon Lovrana, Voloskog i Rijeke, ponovo se vratila na mjesto gdje je i započeta – u dvoranu Gorovo. Želja organizatora, Udruge Promotori dobrih vibracija i Društvo športske rekreacije Kastav sport, bila je da se ovim projektom prikupi humanitarna pomoć za bolesnog dječaka Erika Marčetu iz Lovrana. U opatijskoj dvorani Gorovo proteklog su vikenda, u dva dana, nastupili brojni izvođači. Belfast food, Morso i The Beatles revival bend, Opatijce su zabavljali u petak dok su se TBF, Moskva, Pasi i Filip Motovunski na pozornicu popeli u subotu.

– Odaziv posjetitelja je bio nešto manji od očekivanog no svaka prikupljena kuna za desetogodišnjeg Erika je dobrodošla. Desetogodišnji Erik Marčeta dječak je koji se samo prije nešto više od godine dana bezbrižno igrao u dvorištu s prijateljima. Nije ni slutio da će mu se život preko noći izmijeniti, baš kao i njegovoj višečlanoj obitelji. Na čelu ove obitelji je Zoran Marčeta, samohrani otac četvero djece (sa njih troje živi u stanu od 45 kvadrata u Lignju iznad Lovrana). Prije tri i pol godine umrla mu je žena, a potom je uslijedio novi šok – saznao je da mu najmlađi sin Erik ima tumor na mozgu. Službena dijagnoza ove bolesti glasi zloćudna novotvorina temporalnog režnja Pleomorfni ksantoastrocitom, istaknuo je Davor Garić, u ime organizatora.

Također, uskoro će se izvući i dobitnici humanitarne tombole koja onim najsretnijima za simboličnih 20 kuna donacije može priskrbiti sedmodnevno putovanje u Francusku na skijanje u sklopu Knock out festivala.

– Zahvaljujemo brojnim sponzorima koji su ovoj akciji dali vjetar u leđa. Prvenstveno Konzumu d.d. kao generalnom pokrovitelju te ostalim pokroviteljima: Primorsko goranska županija, TZ Grada Opatije, TZ Grada Kastva, te sponzorima: Collegium, Milenij Hoteli Opatija, Rivijera Opatija, Zagrebačka pivovara, Allianz osiguranje, Liburnija parking, Vedras d.o.o., Restoran Ružmarin i Maraska d.d., dodao je Garić.

Liburnija.net: Belfast food @ Gorovo

Liburnija.net: Belfast food @ Gorovo

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net