Održana čestitka roditeljima novorođene djece u 2018. godini u Lovranu

Na lovranskom druženju roditeljima su prenijeti brojni stručni savjeti o tome zašto je rani period u životu djeteta bitan, ali i razmijenjena su roditeljska iskustva. Edukativne brošure osigurao je sponzor druženja Hipp Hrvatska.

Lovran – Jučer je u lovranskoj općinskoj vijećnici održano druženje s obiteljima novorođene djece u 2018. godini pod nazivom „Čestitka roditeljima novorođene djece u 2018. godini“. Druženje su organizirali Koordinacijski odbor Općine Lovran prijatelj djece i Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran, a osim obitelji novorođenčadi, na njemu su prisustvovali i zamjenik načelnika Općine Lovran Toni Družeta, nutricionistica Mihela Dujmović, pedijatrica dr. Suzana Surijan, ravnateljica Dječjeg vrtića Sabrina Jelić, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Općine Lovran Velinka Sušanj i tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija Sanja Škorić.

Na lovranskom druženju roditeljima su prenijeti brojni stručni savjeti o tome zašto je rani period u životu djeteta bitan, ali i razmijenjena su roditeljska iskustva. Edukativne brošure osigurao je sponzor druženja Hipp Hrvatska. Iako je gripa pokazala svoje zube i spriječila dolazak većeg broja obitelji i predavača, organizatori poručuju da sve savjete o njezi i brizi za svoje novorođenče, roditelji mogu pronaći u Društvu „Naša djeca“ Opatija čiji će im stručni tim vrlo rado pomoći i uputiti na pravo mjesto.

Opatijsko druženje s obiteljima novorođene djece održat će se u ponedjeljak 4. veljače  s početkom u 17 sati u prostorijama Društva „Naša djeca“ Opatija.

 

error: Content is protected !!