Održana izborna skupština – Isidora Rajković na čelu opatijskog IDS-a

Namjeravam sa svojim timom vratiti minimalno pola slave IDS-a koju je uživao u svoje zlato doba, kombinacijom mudrosti starijih članova i entuzijazmom mlađih, poručila je novoizabrana predsjednica Isidora Rajković.

Opatija – Na jučerašnjoj izbornoj skupštini Gradske podružnice IDS-a Opatija za predsjednicu podružnice izabrana je Isidora Rajković. U predsjedništvo su izabrani Ivana Lovrić, Ida Matejčić, Astrid Knežević, Diana Milanović, Jelena Živanović, Alen Lazarić, Vladimir Bošnjak i Igor Lencović.

– Politika novog IDS-a će biti afirmativna i konstruktivna u rješavanju poteškoća stanovnika Opatije i opatijskog zaleđa. Otvoreni smo za dijalog sa svim građanima i drugim političkim sudionicima te susjednim općinama za poboljšanje života lokalnog stanovništva. Nećemo samo koriti već predlagati nova rješenja i time aktivno sudjelovati u politici Opatije. Namjeravam sa svojim timom vratiti minimalno pola slave IDS-a koju je uživao u svoje zlato doba, kombinacijom mudrosti starijih članova i entuzijazmom mlađih. Greške koje su se događale u bližoj prošlosti neće se ponoviti budući da je sastavljen tim koji će sinergijom rješavati stranačke izazove. Pozivaju se svi članovi, simpatizeri i ljudi dobre volje koji žive u duhu IDS-a da se uključe i otvoreno obrate IDS-u u svezi njihovih interesa te na svoj način doprinesu izgradnji kvalitetnijeg života u našem gradu, poručila je novoizabrana predsjednica Isidora Rajković.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net