Održana izvještajno-izborna skupština: Zemir Delić ostaje na čelu Kastavskih reformista

Za potpredsjednika je izabran također dosadašnji potpredsjednik Anto Vranjić, a za članove predsjedništva izabrani su Gordana Maćešić, Anže Butinar, Borna Buzarinov, Dajan Delić, Nikolaj Đevalin i Marlan Dubrović.

Kastav – Kastavski Reformisti održali su svoju izvještajno – izbornu skupštinu, na kojoj su podnesena izvješća o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu.

Također, provedeni su i izbori, na kojima je vodstvo dodatno ojačano. Povjerenje članstva za dalje vođenje kastavskih Reformista dobio je dosadašnji predsjednik Zemir Delić, za potpredsjednika je izabran također dosadašnji potpredsjednik Anto Vranjić, a za članove predsjedništva izabrani su Gordana Maćešić, Anže Butinar, Borna Buzarinov, Dajan Delić, Nikolaj Đevalin i Marlan Dubrović.

Reformisti će i dalje biti na raspolaganju građanima za sve inicijative, kako od mjesnog, tako i od gradskog značaja. Građani su već prepoznali Reformiste kao ljude od akcije, sigurni smo da će nas kao takve prepoznavati sve više i više, istaknuto je od strane novog-starog vodstva kastavskih Reformista.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!