Održana prezentacija TZ Kvarnera na sajmu Alpe-Adria @ Ljubljana

tz_kvarner_ljubljana_2014_2

Predstavljanje je započelo u četvrtak, prezentacijom Kvarnera za predstavnike medija i touroperatora. U uvodnom dijelu poslovne radionice direktorica TZ Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov predstavila je opću turističku ponudu Kvarnera – od dobrih smještajnih kapaciteta i investicija hotelijera koje će biti realizirane do proljeća ili glavne turističke sezone, kvarnersku gastronomiju s naglaskom na kvarnerske brandove ”Kvarner Gourmet“ i ”Kvarner Food“.

Opatija / Ljubljana – Ovog vikenda održavao se sajam Alpe-Adria, u sklopu kojega je TZ Kvarnera započela promotivnu 2014. godinu na jednom od najvažnijih tržišta, u Sloveniji.

tz_kvarner_ljubljana_2014_1

Naime, nakon dobro odrađene promotivne kampanje tijekom 2013. godine, te dobrih rezultata koje su slovenski gosti ostvarili na Kvarneru – čak 3% više noćenja u odnosu na 2012. godinu, organizator sajma dodijelio je regiji Kvarner počasni status regije partner na sajmu Alpe Adria u Ljubljani. Samim time je uz mogućnost predstavljanja turističke ponude, osiguran i značajan medijski prostor za regiju Kvarner u cijeloj Sloveniji, što je Kvarner vrlo dobro i iskoristio kroz nekoliko aktivnosti koje su odrađene u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Ljubljani.

Predstavljanje je započelo u četvrtak, prezentacijom Kvarnera za predstavnike medija i touroperatora. U uvodnom dijelu poslovne radionice direktorica TZ Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov predstavila je opću turističku ponudu Kvarnera – od dobrih smještajnih kapaciteta i investicija hotelijera koje će biti realizirane do proljeća ili glavne turističke sezone, kvarnersku gastronomiju s naglaskom na kvarnerske brandove ”Kvarner Gourmet“ i ”Kvarner Food“, zatim uvijek atraktivnu wellness ponudu kroz ”Kvarner Health and wellbeing“. Imajući na umu da su slovenski gosti zaljubljenici u prirodu, dr.sc. irena Peršić Živadinov predstavila je i projekt ”Kvarner Outdoor“ kroz koji se predstavljaju najatraktivnije pješačke i biciklističke staze, a jedna od njih je zasigurno i Goranska biciklistička transverzala, koju je vrlo životopisno i konkretno prikazao Bojan Šenkinc. Naime, Goranska biciklistička transverzala jedan od rezultata zajedničkih projekata Koordinacije turističkih zajednica Gorskog kotara.

tz_kvarner_ljubljana_2014

TZ Kvarnera je na štandu HTZ-a u subotu priredila gourmet prezentaciju pod nazivom Kvarnerski Happy hour, kada je predstavljena eno i gastro ponuda nekoliko restorana nositelja kvalitete ”Kvarner Gourmet“. Mnogobrojnim gostima ponuđene su na degustaciju kvarnerske delicije i Vrbnička žlahtina, a za dobru atmosferu su se pobrinuli odlični glazbenici i zabavljači s Kvarnera. Uz direktoricu TZ Kvarnera dr.sc.Irenu Peršić Živadinov, nazočnima se obratio gospodin Goran Blažić, direktor Predstavništva HTZ-a u Sloveniji, te gospođa Vesna Terzić veleposlanica RH u Sloveniji. Slovensko tržište sudjeluje s 16% u ukupnim noćenjima na Kvrneru, te su izražene zahvalnosti slovenskim gostima na vjernosti. Dr.sc. Irena Peršić Živadinov iskoristila je i odličan odaziv publike, te je slovenske goste pozvala da dođu na Kvarner, te da uživaju u raznolikoj ponudi koju regija Kvarner nudi, jer sam slogan regije Kvarner glasi ”Raznolikost je lijepa“!

Nakon uvodnih predstavljanja, održano je i izvlačenje dobitnika nagradne igre, što je izazvalo veliku pažnju publike. Nagrade (od boca vina, večera za dvoje u poznatim ”Kvarner Gourmet“ i ”Kvarner Food“ restoranima, pa do ulaznica za tribine na praćenju Riječkog karnevala) su otišle u prave ruke. Naime, dobitnica ulaznica za praćenje Riječkog karnevala odlučila je provesti produženi vikend na Kvarneru, što je zasigurno i bio cilj ove nagradne igre – omogućiti i pokloniti gostu užitak i doživljaj, te ga potaknuti da provede vikend na Kvarneru!

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!