Održana prva produkcija Plesnog i Fitnes studia Trinity&Co.!

Uz brojne plesne točke prisutni su imali priliku poslušati poznate hitove Damira Kedže, a upisi u novu sezonu kreću uskoro!

Rijeka – Pred nešto više od tristotinjak gledatelja, članovi Plesnog i Fitnes studia Trinity&Co. završili su svoju prvu sezonu plesnom produkcijom održanom u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku

Plesna produkcija u trajanju od sat vremena bila je podijeljena u dva dijela; prvi dio bio je više okrenut hip hop-u i komercijalnom plesu, dok se drugi dio bazirao na modernom i contemporary plesnom izričaju. Publiku je zabavljalo pedesetak plesača u raznim starosnim skupinama (predškolci, juniori, seniori) a koreografije potpisuju Paola Vukelić, Izabel Sušanj, Lorena Živković i Laura Sušanj.

Osim članova plesnog studia, na produkciji su im se pridružili i kolege iz plesnog studia Sirius te Dance Queen iz Kraljevice. Poseban gost večeri bio je Damir Kedžo koji je uz pratnju Ivana Pešuta otpjevao nekolicinu svojih pjesama.

Plesna sezona u Trinity-u se nastavlja kroz cijeli mjesec srpanja u obliku open classeva! Prijave su otvorene za sve željne dobre zabave i učenja, a više informacija možete naći na njihovoj službenoj Facebook stranici. Upisi u novu sezonu započinju kroz nekoliko dana, te svi zainteresirani mogu pratiti objave na socijalnim mrežama (facebook i instagram) kako bi saznali sve potrebne informacije oko upisa i novog rasporeda, ili nazovite na broj telefona 0915321043 ili e-mail paola@trinity.hr.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!