Održana radionica ‘Obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost’ @ Kastav

lag_alterenergy_kastav

Radionica se održala u okviru strateškog EU projekta ALTERENERGY u kojem Primorsko-goranska županija sudjeluje kao partner, a čiji je cilj osigurati pretpostavke za održivi razvoj jadranskog prostora na održivim energetskim kriterijima i većoj upotrebi obnovljivih izvora energije.

Kastav . U Gradskoj vijećnici grada Kastva, jučer je održana radionica ”Obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost: mogućnosti za privatni i javni sektor te kućanstva“.

Radionicu je vodila moderatorica Anđela Cvjetković, predsjednica LAG Terra Liburna i predavači Darko Jardas, direktor Regionalne energetske agencije Kvarner i Andrej Čotar, stručni suradnik za energetiku.

Radionica se održala u okviru strateškog EU projekta ALTERENERGY u kojem Primorsko-goranska županija sudjeluje kao partner, a čiji je cilj osigurati pretpostavke za održivi razvoj jadranskog prostora na održivim energetskim kriterijima i većoj upotrebi obnovljivih izvora energije. Na radionici su predstavljene i mogućnosti financiranja projekata iz domene javnih sredstava.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!